Goede infrastructuur

Nederland heeft een uitdaging: bouwen en leven op een slappe bodem. In de zoektocht naar de oplossing biedt Rotim ICP met EcoBASE Schuimglas het perfecte lichtgewicht materiaal. EcoBASE Schuimglas past bij de ambitie om onze infrastructuur op een duurzame en circulaire wijze op peil te houden. EcoBASE Schuimglas is uniek lichtgewicht ophoogmateriaal dat perfect bij deze uitdaging past.

Kennismaken met ons

Duurzaam, circulair, toekomstgericht

Het in conditie houden van onze infrastructuur is een geweldige uitdaging. Met een wereld die steeds sneller in beweging komt, is het van belang dat onze infrastructuur in top conditie is en blijft. Neem daarin mee de extra uitdaging in Nederland van de bijzondere bodem waar we op leven en de compacte ruimte die we tot onze beschikking hebben, dan zijn er vraagstukken ten overvloede! Juist nu is de vraag naar duurzame mobiliteit groter dan ooit. Het zoeken naar nog betere constructies, opgebouwd middels duurzame en circulaire grondstoffen daar liggen onze ambities.

Eén van de bijzondere uitdagingen die we in Nederland kennen is het voortdurend op niveau houden van de infrastructuur in gebieden met een “slappe bodem”. Voor deze uitdaging bieden wij een oplossing binnen Rotim ICP middels het product schuimglas. Een uniek licht gewicht ophoogmateriaal, wat dankzij zijn bijzondere eigenschappen perfect kan worden toegepast in uitdagende projecten.

Door samen met alle betrokkenen in deze vraagstukken kennis en kracht te bundelen, door samen uitdagingen aan te gaan en samen kansen te zien ontstaan er de beste ideeën. Zo dragen we bij aan het creëren van een infrastructuur in top conditie!

Lichtgewicht maar sterk